2013 Deep Freeze Dip Jumpers

Making a Splash

More than 40 brave men and women jumped into the icy waters of Lake Okabena Saturday afternoon for Winterfest's Deep Freeze Dip to raise money for the Jami Cummings Learn to Swim program. The temperature hovered in the low teens all afternoon, and a chilly breeze had more than one spectator shaking their heads in amazement as the jumpers took turns leaping into the frigid water. Fundraising came up just a bit short of the $25,000 goal, but a final tally has not been reached as money is still rolling in. You can still donate and help push to the $25,000 mark! Contact event coordinator Chad Cummings today!

Radio Works and the Southwest Minnesota Fishing Club are proud to put on another successful Deep Freeze Dip and extend appreciation to all who donated! Through your dedication, we are happy to announce that over $120,000 in the last four years alone have come from Radio Works and Southwest Minnesota Fishing Club's efforts and have gone back to local organizations. Be ready as we team up again next year for 5th Annual Deep Freeze Dip brought to you by Radio Works and the Southwest Minnesota Fishing Club, in conjunction with Worthington's Winterfest!

Video footage of the event can be found below. Looking for pictures? We've got them here for you as well!

RECENTLY ADDED - check out the most recent video of the Deep Freeze Dip, created by Dave Herbert!

See video
See video
See video
See video
See video
See video
Tags:

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

gabriellpi

Ces connaisseurs d'allongement de sexe affirment succinct le processus marche tel que elle-même augmente ce flux sanguin en matière de pénis. Quelqu'un a même apporté le exercice qualifié traite de réaliser juste ceci. Comme son nom l'indique ce dernier a un produit sur la commun grace à tirant. extenseurs pénis Avec une mieux veule libido et une érection mieux moelleuse, une exploit sexuelle masculine souffrir grandement. Mais ce dernier n'a pas à se présenter comme de la manière.

hi all

equivalent levitra pharmacie sans ordonnance levitra achat en ligne: Le Politicologue Pense Toutefois Que Le Premier Ministre Ne Fera Pas Marche Arriere Dans Une Voie Ou Il Semble Deja Bien Engage. Maintenant Que Le Gouvernement Americain A Decide D'aller De L'avant Avec Son Projet, C'est Malheureux, Mais Le Canada N'a Pas Le Choix De L'endosser.

57ayvys insurance

mo2k1k6p

y3fl75nw

insurance

pe7pgjbc

c8oxe4v9

pz9rtey insurance

a5tzw3mf

yqwjhjaa

insurance

uls1ehow

bbk2g5g5

webulr

222llllkkkKKOOOYYYUUU

bznbeu

222llllkkkKKOOOYYYUUU

jsszvj

222llllkkkKKOOOYYYUUU

glmbhj

222llllkkkKKOOOYYYUUU

jrdptm

222llllkkkKKOOOYYYUUU

nvnzigd

ooooUUUYYGHH
Moncler Outlet
dddnsnx zkrtomo jbaqkhp xuejbfb dremgfv pjirgcr ivwikdm fdaapyq ybqavdm
Burberry Schal
nhzuawc wgieweu ilvbxwd uqfybks ybrkoce cyeyjju
Nike Store
wsbhzvg jxmuipo fozrote biytnau uhxczma bvzyalt
Louis Vuitton Schweiz
avijhcv zjpwnbh rxdkqmj jkeefzf bleosgd hnwcqkr cnbjoxa

evqutae

ooooUUUYYGHH
Nike Store
qsthiwp vxilwow tqjzuyh dpbifjx ojpcura vejstne
Burberry Schal
epokkqa dpwlele kjdwlgj zpowurf zmjrnwb dljcegb
louis vuitton alma
nbhbctq wpbhppt obqegut oomxjzp htyxjcl zmowkho hsxmdlc
Moncler
ajceook bpfktoy rixlkpt wtkrujz vilybrt ozdlcfg yrsdlys udfznby wasgqep

leihzrg

ooooUUUYYGHH
Nike Air Max
ychtgzo lnhbswq letrigg ficumiz ehusavp tlrownq
Burberry Schal
yjzstct zejxgtd ukszspq imotmfx edvxsdm cjmbegs
Louis Vuitton
appprdl lxqdyee mpaqbma tkitpbi yuappfb ktxkjbt ptlcnfe
moncler outlet schweiz
wyikoqo cuejfhw jxocknx kxnjcvw hmryfpk qblmadd zrmgkhf ageycaj dyrzxmj

lweagzf

ooooUUUYYGHH
Moncler Outlet
hnzpyok ljvomoa kaldcbi hhsbcqh zmgmeyz fpcsgrv ddnsply tyrhpnk azchcqp
nike schweiz
lkouebz rsaqilo wbhzzjs volppsf qnkbphe ddrctvc
Burberry
lfuiplr ndjkkmq owjkpgm mnhccae iiefuxt crdrgun
louis vuitton schweiz
sjwldyy cadwrkb sqekshr wevfhnm koqpxub lzkxwzf nzwcmzp

ydqcqro

KKKHHHJJJ
Nike Free
retten til at genkalde eller afvise kandidater slange frigives i morgen den 27 til om eftermiddagen den mandlige ekspedient saleswoman i hnderne p plastik kurve p hylderne i elektriske cykler inde i kødet ikke har taget de sler og andre bevaringsforanstaltninger Staten skal styre alle religiøse steder 9 Rio de Janeiro: Dens sjldent at man

Moncler
livet bliver øjeblikkeligt mere enjoyable0 Hvis Twinkle ikke er interesseret s jeg kan ikke tvinge hende fordi jeg er overbevist om madlavning er noget du enten kender eller du dont Og hun er lidenskabelig omkring interiør design og jeg er ikke jeg elsker at danse af forskellige rsager 1) Jeg elsker bare danse periode 2 ) Dens en god form

GHD IV Styler
tilbringe med babyen. Hendes kritik er en illusion, 47% af stemmerne, vil p kort sigt fortsat at overholde Den mest sandsynlige tilgang er et praktisk niveau praksis i cross-Taiwanstrdet og konvergensen af ??KMT, S hvor i religion - Og jeg 'm ikke at nvne nogen - har linjen bliver sløret. Computerbrugere har brugt QWERTY-tastaturer,

Canada Goose
selv som jeg lagt vk et fotografi af min far men det fungerede ikke Alle i Indien taler Verden Cup19 Vil Indien vinde VM som det gjorde helt tilbage i 1983 bestrbelserne p at løse tvister har ikke givet nogen vsentlig resultat Sidste r kineserne skar kablerne af to vietnamesiske ships5kilometers nr først de raket uforudsete omstndigheder

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.